maanantai 27. huhtikuuta 2015

Päivitys

Päivittelin vähän Verstaan blogia :) Tällä hetkellä tosiaan makaan sairaalassa ja vedän lääkehiiltä hyvällä tahdilla naamarin...

Heipsaus!

'Ello Mon!

Halusin tulla päivittämään pienen tekstin ja kerroilla asioista :) Tosiaan en ole varmaankaan hetkeen täällä blogissa kirjoittelemassa teille, mut muut ihanat kynäniekkamme viihdyttävät ja pitävät huolenteistä teistä.
 Jään siis pienelle sairaslomalle, tällä hetkellä makaan TAYSin sisätautien päivystysosastolla PSÄI:llä - mutta kaikki on hyvin, ei syytä huoleen! Olen hyvissä käsissä ja hoidossa! :)


Olen muutenkin tässä lyhyellä aikataululla-välillä jäämässä pois Verstaalle, koska lähden eteenpäin ja  muutan Nurmijärvelle. Orkesteri vaihtuu ja toivottavasti myös uusi koulu (sain postissa haastattelukutsun Klaukkalaan Arkadian Yhteislyseoon. 19.4 Vihreiden vaalivalvojaisista lähin varsin haikein mielin ja itkin kovaäänisesti julkisella. Tuntuu ikävältä ja surulliselta jättää vanha, ensimmäinen yli 3-vuotta kestänyt liitto ja piiri taakseni. Mutta mieltä lämmittää se, että me olemme kuin perhe ja voin ja tiedän minne tulla, kun on vaikeaa. Jään Virnuun, PirViin ja TaViin kuitenkin kirjoille, joten tiedän missä mennään. Pääasiassa mut löytää VINO:sta (Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto) sekä NuViry:stä (Nurmijärven Vihreät) ja piirinä Uusimaa :) Lähdenkin jo kesäkuussa Ouluun puolue-liittokokouksen edustamaan Nurmijärveä.
Eli mulla menee helvetin hyvin, kunhan mieli ja pää pysyisivät kuosissa ja matkassa mukana.


~Elmo-SanttuSamppa-Salamanteri~




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti